LES TAULES |
SOPAR 40 ANIVERSARI 2009
EXPLICACIÓ DEL MENÚ I MARIDATGE DE FORMATGES
A CÀRREC DE PEP PALAU
EL MENÚ DE FORMATGES
Serrat Gros
Palmero
Beaufort
Vacherin Mont d'or
Langres
Torta del Casar
Pave Paulinette
Pecorino
Blau d'Aveyron
Mató Castell Llebre
Canelons amb formatge Brie Trufat
Pans artesans de farina ecològica
Espelta
Mel i Avellanes
Blat de Moro i Llavors de Carbassa
Sèsam i Dàtils
Brioix
Complements
Crema d'api-rabe
Amanida de fulles amargues, oliva de Kalamata i Pipes
Remolatxa
Patata Fumada
Pebrot del Piquillo
Porro Confitat
Tofonada
Confitura de Tomàquet
Confitura de Cabell d'Angel i Taronja
Avellanes Torrades
Ametlles Torrades
Poma
Pinya
ELS VINS QUE ENS ACOMPANYAVEN
Cava Oriol Rossell rosat
Cerveza DAMM Inedit
Roura Sauvignon blanc Penedès
Castell del Remei Gotim Bru Costers de Segre
Manzanilla Passada Pastrana
Porto Warre's Otima 10 anys
Cava Gran Caus
No hay comentarios:
Publicar un comentario